Nieuwe instapgroep januari 2024

Nieuwe instapgroep januari 2024

Webmaster
12 december 2023

Vanaf januari 2024 organiseert Les Amis de Cuisine wederom voor geïnteresseerden de succesvolle formule van de instapgroep kookavonden. De achtergrond van een instap kookgroep is om de drempel te verlagen richting onze kookclub. Dit doen wij door een instapgroep bestaande uit allemaal gelijktijdig startende nieuwe (potentiële) leden.

De doelstelling van de instap kookgroep is om via een actieve begeleiding kennis te maken met de kookclub, wie zijn wij, de menu’s, het gebruik van diverse materiaal/apparatuur enz. De instapgroep is dus en ten behoeve van fijnere start op een (eventuele) eigen kookavond. De instap kookgroep introductie heeft een periode van 5 aaneengesloten maanden. Daarna stromen, voor degene die definitief lid willen worden van de kookclub, door naar een kookavond na keuze en beschikbaarheid. De vaste avond voor de instapgroep is de eerste woensdagavond van de maand (kan verschuiven i.v.m. vakanties).

Het programma van de instapgroep is als volgt:

•    Maandelijks koken van een culinair 6 gangen menu
•    Minimaal 12 deelnemers maximaal 14
•    Actieve begeleiding door 2 chefs
•    Uitleg apparatuur, hygiëne en/of specifiek op een recept
•    We volgen het lopende maandelijks 6 gangen menu
•    5 aaneengesloten maanden koken, de data voor 2024 zijn: 10 januari, 7 februari, 6 maart, 3 april en 8 mei.
•    Speciale instapprijs is €235,09 (€ 47 p.p. per avond) inclusief btw en inclusief alle ingrediënten en 1 glas wijn per gang.
•    Bijdrage voor de afwasser is € 55 per avond gedeeld door aantal deelnemers. Dat is dan ongeveer 4,50 euro p.p. per avond.

Aanmelden voor de instapgroep is mogelijk via onze website inschrijven: https://lesamisdecuisine.nl/formulieren/instapgroep-2024

Het minimale aantal deelnemers is 12. Bij een lager aantal aanmeldingen moeten wij de instap koken herzien. In dit geval zal de gedane betaling worden gerestitueerd.

Voor vragen of contact, dan graag een email naar instapkoken@lesamisdecuisine.nl