Opruimen van het opberghok

Opruimen van het opberghok

Webmaster
24 april 2023

Een aantal leden van donderdag 2 viel het op dat het opslaghok toch eens een grote opruimbeurt kon gebruiken. Het is er langzamerhand een ratjetoe geworden van allerlei zaken en door de bomen is het bos niet meer te zien. Inmiddels zijn alle vuile theedoeken gewassen en zullen een aantal van jullie die al tegengekomen zijn aan de restaurantzijde van de kooklocatie. Maar we hebben er nog meer en ook nog andere spullen van leden of kookgroepen die mogelijk verdwaald zijn in het hok.

Daarom willen we alle leden vragen om hun spullen voor juni mee naar huis te nemen. In overleg met de huismeester wordt daarna het hok opgeruimd zodat weer alles een eigen plek heeft en het overzicht terugkomt. Ook zoeken we voor vele theedoeken nog een nieuw huis. Mocht iemand een goede plek weten, er liggen nog meerdere dozen in de ruimte en neem ze gerust mee.

De chefs van de kookgroepen zijn op de chefsbijeenkomst van 22 april geinformeerd en er werd geopperd dat meer stukken van de ruimte een grote schoonmaak / opruimactie konden gebruiken. We zijn benieuwd of er nog meer initiatieven komen, maar voor nu zijn we erg blij met het initiatief van donderdag 2!