U bent hier:

Nieuws en verslagen

Suriname in September

Geplaatst: 31 augustus 2025
Het thema van het septembermenu is Suriname. Samengesteld door: familie Groen, Do1, Di3 en JD1. Lees hier verder (ook over de wijnen!)

Zomer menu 2025

Geplaatst: 23 juni 2025
Het zomermenu staat online. In juli en augustus wordt een menu gekookt, volgens de creatie van vier creatieve geesten van woensdag 2. Lees hier verder wat de gedachten achter het menu zijn;

Van antipasti tot dolci - april menu

Geplaatst: 30 maart 2025
De Italiaanse keuken is heel populair en terecht, want wie kan simpele, maar verrukkelijke antipasti, pasta met enkele ingrediënten zoals olijfolie en Parmezaanse kaas en de bijzondere dolci niet waar

Maart 2025 menu online

Geplaatst: 21 februari 2025
Primavera, Spanje in de lente. Dit menu bevat een aantal Spaanse klassiekers en wat minder bekende gerechten. Het menu is tot stand gekomen op basis van onze voorliefde voor de Spaanse keuken. Haar ke

Februari 2025 menu online

Geplaatst: 03 februari 2025
De Indische rijsttafel gerechten van dit menu zijn afkomstig uit de verschillende regio's van Indonesië, dat is wat de rijsttafel, rijsttafel maakt. De pittigheid kan zelf worden bepaald door de hoeve

Januari 2025 menu online

Geplaatst: 19 december 2024
In januari koken we traditiegetrouw een eenvoudig menu omdat de maand December luxueus is geweest. De eenvoud hebben gevonden door dicht bij huis te blijven. We hopen dan ook dat ‘Van eigen bodem’ koo

We have a WINNER, Ready Steady Cook

Geplaatst: 02 december 2024
De Ready steady cook prijs 2024 gaat naar … VR1 de kookgroep van Marja Stam

December 2024 menu online

Geplaatst: 24 november 2024
Het december 2024 menu is opgesteld door Raymund Zinck. Dit menu is geinspireerd op gerechten van Tanja Grandits (Restaurant Stucki**, Basel – Zwitzerland) die beroemd is voor haar voorliefde voor het

Septembermenu online

Geplaatst: 29 augustus 2024
We laten de zomer nog niet helemaal los, maar we gaan ook weer richting de herfst. Het septembermenu staat nu weer online en zo te lezen, past het perfect bij deze overgang!

Dringend verzoek scheiden groenafval

Geplaatst: 15 maart 2024
Regelmatig worden stickets, elastiekjes, botten, visgraten en schelpen in het groenafval aangetroffen. Dit komt nu zo vaak voor dat het voor Jos van der Knaap onwerkbaar wordt waardoor hij nu overweeg

Maart menu online

Geplaatst: 28 februari 2024
Het maart menu is een menu met groente in de hoofdrol. Sommige gangen hebben vis (en 1 keer vlees), maar dat is dan niet meer dan een accent om de groente goed uit de verf te laten komen.

Menu-ontwerpers gezocht

Geplaatst: 01 oktober 2023
We zijn op zoek naar menu-ontwerpers! 

Foto’s van het juni menu

Geplaatst: 22 juni 2023
Het Japanse menu van de maand juni spreekt tot de verbeelding. Langs allerlei kanten worden er foto's gedeeld met de samensteller Henri van Dun, maar ook tussen de groepen worden met veel trots de taf

Juni 2023 Japanse gerechten

Geplaatst: 21 mei 2023
De menu’s die Les Amis de Cuisine serveert vinden hun grondslag in de Franse keuken met uitzondering van het juni menu dat een internationaal karakter draagt. Het thema van het juni menu voor 2023 is

April menu online

Geplaatst: 20 maart 2023
In de banner bij deze opmerking vinden we een foto van een paasstol uit het archief. Vandaar een foto die wat ouder is en dus helaas wat korrelig van kwaliteit. Hij zal er vast niet minder om gesmaakt

Februari

Geplaatst: 01 februari 2023
Met de komst van februari is het weer tijd voor een nieuw menu. Hij was al een tijdje zichtbaar onder de menu's van februari, maar vandaag dan de aankondiging op de voorpagina! En het is een erg speci

Nieuwe kookavond

Geplaatst: 16 januari 2023
Dankzij het succes van de open dag, de instapkookgroep en het harde werken van onze ledenadministratie is vanaf 19 januari is onze vereniging een kookavond rijker; Donderdag 3. Uniek is hoe deze groe

Maandmenu juni gestart met thema: India

Geplaatst: 06 juni 2022
In juni hebben we traditioneel een land als thema voor het maandmenu. Dit jaar is dat India. Een prachtige menu van Wilma de Haas met bijpassende wijnen geselecteerd door onze wijncommissie. Hierbij d

Maandmenu en wijnen februari nu online!

Geplaatst: 31 januari 2022
Het maandmenu van februari is opgesteld door Henri van Dun met zijn zoon Sean. Het menu is geinspireerd door gerechten die geserveerd worden in de volgende Haagse restaurants:

Welkom nieuwe leden

Geplaatst: 01 januari 2018
Een hartelijk welkom voor onze nieuwe leden! We wensen jullie heel veel plezier bij Les Amis de Cuisine!

Welkom nieuwe leden!

Geplaatst: 01 november 2017
Een hartelijk welkom voor onze nieuwe leden! We wensen jullie heel veel plezier bij Les Amis de Cuisine!

Welkom nieuwe leden!

Geplaatst: 01 september 2017
Een hartelijk welkom voor onze nieuwe leden! We wensen jullie heel veel plezier bij Les Amis de Cuisine!

LAdC in de krant

Geplaatst: 01 juli 2017
In het AD van 1 juli staat een artikel over LAdC. Hiervoor is de journalist en fotograaf op bezoek geweest bij di4!

Welkom nieuwe leden

Geplaatst: 02 juni 2017
Een hartelijk welkom voor onze nieuwe leden! We wensen jullie heel veel plezier bij Les Amis de Cuisine!