Ledenvoordelen

Naast ons aanbod van maandkoken en gerelateerde activiteiten willen we ook dat onze leden kunnen profiteren van aanbiedingen van onze (vaste) leveranciers.

Wil je als lid gebruik maken van onze ledenvoordelen? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Wat Bij wie Aanbod
Wijnen

Onze wijnleverancier Wijnkoperij Van Dop (Voorburg) heeft een mooi aanbod speciaal voor leden van Les Amis de Cuisine! De maandwijnen kun je tot één maand na de kookmaand bij van Dop bestellen, met dezelfde korting die LAdC krijgt (de LAdC-leden prijs staat bij de wijnen in het maandmenu vermeld). Op het overige winkelassortiment krijgen LAdC-leden 10% korting op de winkelprijs. De maandwijnen kan je bestellen door een email te sturen naar frank@wijnkoperijvandop.nl of per telefoon 070-3862441. Je ontvangt bericht als je bestelling klaarstaat om deze op te halen in de winkel aan het Oosteinde 79-81 te Voorburg.

Koksmessen Kook-talenten, hobby-koks, master-chefs of potentiële sterrenchefs hebben bij Slijperij J.M. van Rangelrooij een streepje voor! Speciaal voor leden van Les Amis de Cuisine geeft onze messenslijper een speciale korting van 15 % op aanschaf van nieuwe koksmessen in de winkel! De winkel is op werkdagen open tussen 09.00 en 17.00 uur. Je bent bij van Rangelrooij natuurlijk ook van harte welkom voor het slijpen van je messen.
Kookboeken Voor alle boeken van uitgeverij Komma geldt dat onze leden die met 25% korting kunnen kopen. Je betaalt geen portokosten. In onze kooklocatie ligt van alle kookboeken een exemplaar ter inzage. Stuur een e-mail naar Steven Hond, vul je e-mail in met de gevraagde gegevens en verstuur. Als je dit gedaan hebt, ontvang je binnen korte tijd het bestelde boek met de rekening thuis.
Sligro   Als lid van Les Amis de Cuisine ben je welkom bij de Sligro in het Forepark. En je helpt meteen de vereniging hiermee. Over een deel van de totale uitgaven van onze leden, krijgt de inkoopcommissie een korting voor het volgende jaar!

Wil je als leverancier meedoen aan onze ledenvoordelen of  heb je als lid een voorstel welke leverancier hierbij zou kunnen staan?

Neem dan contact op met ons bestuur.