Koken met Kinderen 28-08-2022

Het kinderkoken is een evenement waarbij je als volwassene met je kind of (klein)kind het gangbare 4-gangenmenu kookt op zondag. Je mag natuurlijk ook met meerdere kinderen koken op dezelfde dag mits er bij elk kind een volwassene is. Er kunnen minimaal 6 stellen en maximaal 8 stellen aan meedoen. Bij opgave van minder dan 6 stellen, kunnen we het evenement niet door laten gaan. Je krijgt dan vroegtijdig bericht en het bedrag wordt teruggestort.

Mocht je het leuk vinden om samen met je kind te koken in onze prachtige keuken, geef je dan op via de site. De kinderen krijgen een schort cadeau met het logo van de club en de naam: le petit amis. Op elke kookzondag is er iemand van het bestuur aanwezig om de deur te openen en de schorten uit te delen.

De kosten die zijn verbonden aan dit evenement bedragen per stel (volwassenen en een kind): € 42,50.

Het eerstvolgende kinderkoken vindt plaats op 28 augustus 2022. De inschrijftermijn eindigt op 19 augustus 2022. Aanmelden: Op de site is er een gelegenheid om je in te schrijven en meteen te betalen onder vermelding van je eigen naam en die van je (klein)kind.

Het kinderkoken is voorts gepland op 27 november 2022. Je kunt je per kooksessie opgeven. Elke kooksessie kondigen we aan via de nieuwsbrief.